Monday, October 13, 2008

Ojačani Valjkasti Lanci DIN 8187

Ojačani valjkasti lanci spadaju u grupu tehničkih lanaca. Odgovaraju evropskoj normi ISO 606 -1982 odnosno DIN 8187 po nemačkom standardu.

Izrađuju se kao jednoredni valjkasti lanci, dvoredni valjkasti lanci, troredni valjkasti lanci ili čak višeredni valjkasti lanci prema Vašim zahtevima. Nosači valjkastih lanaca mogu biti različitih oblika i veličina u zavisnosti od mesta ugradnje. Uz navedene valjkaste lance u ponudi imamo sve rezervne elemente za spajanje lanaca. Takođe, vredno je pomenuti da se svi navedeni valjkasti lanci opciono izrađuju i sa produženim osovinama.

Svi valjkasti lanci po DIN-u 8187 su u širokoj upotrebi prenosa snage u svakom vidu industrije kao na primer za transportere, pogon transportnih traka, pogon drobilice, pogon mešalica i za pogone drugih mašina koje se koriste u industriji.

U zavisnosti od položaja nosača, broja otvora na nosačima i dužine članka, u ponudi valjkastih lanaca imamo i sledeće varijetete:

- Valjkasti lanci sa vertikalnim nosačima

- Valjkasti lanci sa horizontalnim nosačima

- Valjkasti lanci sa dva otvora na nosačima

- Valjkasti lanci sa dugim člankom ISO 1275 - 1972 (DIN 8181 i ANSI)

No comments:

Zbog povećanog obima posla i poseta komitentima, često smo na terenu. Zbog toga, najbolji vid komunikacije je da nas pozovete na telefon tehničke podrške 063/ 1077 893

Pretraga naših proizvoda